Ginkyo x Tanzania Kickstarter

Doneer nu en krijg een Ginkgo boom cadeau
Word vriend van Ginkyo en steun boeren in Tanzania in het herstel van hun uitgeputte land

background header illustration on top of photo

Veerkrachtige natuur

De veerkracht van de natuur is iets prachtigs om te zien. Een levend symbool van die veerkracht is de Ginkgo boom, die al 250 miljoen jaar bestaat en alles heeft overleefd, van de dinosauriërs tot de atoombom in Hiroshima, Japan. Daar bloeien zij tot de dag vandaag elke lente weer op. Maar niet alleen de natuur is veerkrachtig.

Veerkrachtige boeren

Ook kleinschalige boeren op het platteland van Tanzania laten zien hoe sterk zij zijn. Zij worden uitgedaagd door hitte, droogte, overstromingen, armoede en honger. Ondanks deze moeilijke omstandigheden putten zij hoop en inspiratie uit het idee dat de natuur kan herstellen als zij de kans krijgt. En dat is wat Ginkyo gaat doen. Samen met de boeren werken we aan een gezonde bodem, sterke gemeenschappen, grotere biodiversiteit en betere gewasopbrengsten. Benieuwd geworden? Kom hier alles te weten over ons Tanzania project.

Wij zijn gefascineerd door de veerkracht van de natuur. Daarom heten wij Ginkyo. Dit is de oorspronkelijke naam van die veerkrachtige Ginkgo boom. Door een schrijffoutje is dit lang geleden verkeerd vertaald vanuit het Japans en daarom heet de boom nu Ginkgo. En als donateur kun jij nu ook deze prachtige boom in huis halen.

De Ginkgo: de boom voor iedereen!

De Ginkgo boom is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een kampioen op ecologisch gebied. Of je nu groene vingers hebt of niet, deze boom is geschikt voor  iedereen, elke plek buiten en heeft weinig onderhoud nodig. Zet hem in een pot of plant hem in de volle grond, en hij zal er altijd prachtig uitzien. In de herfst verandert zijn blad in een prachtige gouden kleur, waarmee hij nog meer opvalt.

Word vriend van Ginkyo

Met het planten van een Ginkgo, maak je een statement. Je draagt bij aan een duurzame toekomst, je steunt boeren in Tanzania in het herstel van hun land en versterkt hun gemeenschap. Kortom, een bewuste keuze waar iedereen beter van wordt. Dus waar wacht je nog op? Word vriend van Ginkyo en haal de veerkracht van de natuur in huis!

 

 

 

 

 

Become a friend

Join us in building resilient communities and healthy landscapes. Support us today by donating to our campaign. You’ll receive a Ginkgo tree for yourself or as a gift. Together, we can create a regenerative future for all.

donate here
background