Ginkyo x Kerst

Feestelijke Kerstcampagne!

Vier dit jaar Kerst eens anders. Geef niet zomaar een cadeau, maar schenk een stukje veerkracht aan de wereld! Met onze unieke Ginkyo Kerstcampagne geef je een Ginkgo boompje cadeau en draag je tegelijkertijd bij aan ons Ginkyo project.

background header illustration on top of photo

Waarom een Ginkgo boompje?

In tegenstelling tot een traditioneel cadeau, dat vaak nog dezelfde dag wordt opgegeten of gedronken of ergens in de kast belandt, groeit de waarde van een Ginkgo boompje met de tijd.

Geef deze feestdagen een geschenk met blijvende impact! Kies voor een Ginkgo boompje – een symbool van groei en veerkracht en steun daarmee ons Tanzania project.

En het mooie is: het boompje past gewoon door de brievenbus!

 

Hoe Werkt Het?

1 Kies groei voor jouw team of zakenrelaties: Koop een prachtig Ginkgo boompje dat als een levend symbool van groei en veerkracht naar jouw team of partners zal groeien.

2 Investeer met jouw aankoop in blijvende impact: Bij elke aankoop gaat een deel van de opbrengst naar ons Ginkyo project, waar we samen met boeren hun uitgeputte landschap herstellen.

3 Maak het persoonlijk:  Zet de betekenis van dit geschenk extra kracht bij.

  • Bestel 10 of meer boompjes en we voegen gratis een mooi Ginkyo kaartje toe dat we personaliseren met jouw logo en boodschap.
  • Bestel 100 boompjes en we zetten daarbij gratis jouw logo op het potje.

4 Ontvang de boompjes bij jou op kantoor: Deel ze uit of verstuur ze per post. Ze zijn gereed voor verzending, postzegels erop en klaar!

 

 

 

Met jouw steun kunnen we in 2024 werken aan onze doelen:

  • Een Landscape Partnership opbouwen met 3 gemeenschappen om samen de bodem te verbeteren, veerkracht op te bouwen en nieuwe inkomstenbronnen vinden
  • Starten met het herstel van een landschap van 150 km2
  • 100 boeren voorzien van zaden, gereedschap en training in regeneratieve landbouw en bijen houden
  • 100.000 bomen en diverse vegetatie aanplanten om de biodiversiteit te bevorderen
  • Erosie op 15.000 hectare agrarisch land aanpakken door het implementeren van beproefde bodembeheertechnieken
  • Hoop tot leven laten komen en inspiratie voor de toekomst op laten bloeien

 

Een Geschenk van Duurzame Betekenis

Dit jaar gaat het niet alleen om het vieren van het moment, maar ook om het koesteren van een groeiende toekomst. Terwijl kerstcadeaus snel vervagen, bloeit een Ginkgo boompje op tot een symbool van duurzame betekenis voor jouw team of zakenrelaties.

Laten we samen een Kerst vieren die de wereld groener en veerkrachtiger maakt! 🎄🌍

De Ginkgo: de boom voor iedereen!

De Ginkgo boom is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een kampioen op ecologisch gebied. Of je nu groene vingers hebt of niet, deze boom is geschikt voor  iedereen, elke plek buiten en heeft weinig onderhoud nodig. Zet hem in een pot of plant hem in de volle grond, en hij zal er altijd prachtig uitzien. In de herfst verandert zijn blad in een prachtige gouden kleur, waarmee hij nog meer opvalt.

 

 

 

Become a friend

Join us in building resilient communities and healthy landscapes. Support us today by donating to our campaign. Together, we can create a regenerative future for all.

donate here
background